Wednesday, 2024-04-24, 2:11 AM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » Entries archive

Traore paote face un pas urias in cariera. Arsenal si alte doua echipe din Italia se lupta pentru transferul sau. CFR-ul l-a luat pe pustiul de 19 ani pentru doar 50.000 de euro de la ivorienii de la Stade d'Abidjan.

Pustiul minune al CFR-ului isi poate gasi alta echipa in aceasta iarna.
"Dorit de Napoli si Udinese, Lacina Traore este inca pe lista lui Arsenal. Tunarii vor sa se asigure ca ivorianul are loc in nationala tarii sale. Arsene Wenger s-a interesat el si le-a cerut permisiunea sefilor lui Arsenal sa-l cumpere pe jucatorul african", scriu italienii de la itasportpress.it

"Nu cred ca Traore va pleca, au fost doar discutii pentru el", a spus Paszkany in urma cu cateva zile, cu toate ca ziarele din Italia inca contrazic.

"Vai de capul ... Read more »

Views: 726 | Added by: admin | Date: 2010-01-21 | Comments (1)

Finantatorul Fiorentinei a fost dat pe spate de jocul romanului in 2010!

Oficialii Fiorentinei ii linistesc inca o data pe fanii echipei si anunta ca Mutu NU va pleca din Italia in aceasta iarna! "Nu putem opri presa straina sa scrie despre asa-zisele oferte pe care le are Mutu" spune Andrea Della Valle!

"Sirenele din Anglia si Rusia vor continua sa anunte plecarea lui Mutu, insa romanul va prelungi cu Fiorentina" scrie La Nazione!

"Mutu a fost senzational! El este adevarata achizitie a Fiorentinei!" a exclamat Andrea Della Valle dupa meciul din cupa Italiei!

"Mutu a muncit din greu pentru a reveni dupa accidentare si asta se vede in jocul sau de acum. Poate face un final de sezon extraordinar!", a declarat antrenorul Cesare Prandelli!
Views: 554 | Added by: admin | Date: 2010-01-21 | Comments (0)

Dorit de Steaua, atacantul Carlo Costly este la un pas de FC Vaslui. Site-ul oficial al clubului polonez Belchatow, echipă unde jucătorul din Honduras evoluează în prezent, anunţă că acesta va veni în zilele următoare în România pentru negocieri. Costly se află în ultimile şase luni de contract şi are dreptul să semneze cu orice echipă, însă Porumboiu şi-l doreşte chiar din această iarnă şi este dispus să scoată 500.000 de EURO.

Jucătorul a fost dorit de Marius Lăcătuş, care a vrut să-l aducă şi la Steaua pe vremea când "Fiara" antrena echipa din Ghencea. Costly a reuşit să le ia ochii românilor după ce a reuşit să înscrie două goluri în trei minute într-un amical Steaua-GSK Belchatow 2-2, pe vremea când trupa din Ghencea era pregătită de Gică Hagi.

Ar fi al treilea transfer pe care echipa ... Read more »

Views: 546 | Added by: admin | Date: 2010-01-20 | Comments (2)

Golurile inscrise pe banda rulanta de Adrian Mutu in Italia l-a incantat pana si pe Ionut Lupescu, cel care asteapta ca Razvan Lucescu sa ia o decizie in privinta convocarii "briliantului" la nationala.

Mutu a reusit 5 goluri in 2010 si se afla la un singur gol in spatele golgeterului Europei din acest moment. Mutu este egal cu Messi si mult peste Ronaldo de la Real, care nu a reusit niciun gol in acest an. 

Sunt performante incredibile iar, daca tinem cont de dezbaterile din aceste zile din Romania despre "flacara violet", Mutu ar putea avea puteri supranaturale de partea lui. Fiorentina joaca in echipament violet.

Ionut Lupescu nu stie ce sa creada despre "renasterea" miraculoasa a lui Mutu. ... Read more »

Views: 557 | Added by: admin | Date: 2010-01-20 | Comments (0)

După ce fostul impresar Giovani Becali a spus aseară că Eugen Trică (foto) ar fi fost în stare să meargă şi ca translator la ŢSKA Sofia, mijlocaşul Craiovei a replicat dur.

-Eugen, ai stârnit o mare furtună…
-Am fost sunat de patronii de la ŢSKA Sofia, care m-au întrebat dacă pot să le recomand un alt antrenor dacă nu s-ar înţelege cu Andone. Atunci le-am zis de Trombetta, cu care am lucrat la Cluj, şi le-am spus că el îi poate ajuta să câştige campionatul. Eram dispus să vin eu cu el la Sofia şi să le traduc.

-Şi cu Pancu şi Florentin Petre care a fost situaţia?

-Eu am dat un interviu în presa din Bulgaria, dar totul a fost în spirit de glumă. Am fost întrebat dacă mai pot să joc la ŢSKA şi le-am spus bulgarilor, glumind, că îi au deja pe Petre şi pe Pancu, care au peste 30 de ani. Dac ... Read more »

Views: 556 | Added by: admin | Date: 2010-01-19 | Comments (0)

Fostul coleg de la Manchester United, Cristiano Ronaldo il vrea galatic la Real, insa Wayne Rooney viseaza la Barcelona.

Bun prieten cu starul Barcelonei, Gerard Pique, jucatorul lui Sir Alex Ferguson i-a dezvaluit fundasului Barcelonei ca si-ar dori sa joace mai mult pe Nou Camp, scrie publicatia El Mundo Deportivo!

"Barcelona este cea mai tare echipa din lume si are cativa din cei mai buni jucatori de pe planeta", a declarat jucatorul lui Manchester.

In noiembrie anul trecut News Of The World anunta ca Barcelona vrea sa faca din Wayne Rooney cel mai scump jucator din lume! Barca ar fi fost dispusa sa dea pe starul lui United nu mai putin de 100 de milioane de euro.

Views: 518 | Added by: admin | Date: 2010-01-19 | Comments (1)

Liverpool vrea sa rezolve astazi transferul atacantului de la Sunderland, Kenwyne Jones!

Rafa Benitez il vede pe atacantul de 25 de ani din Trinidad-Tobago drept inlocuitorul perfect pentru Fernando Torres. Spaniolul va lipsi 6 saptamani dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.

Adversara Uniri in Europa League il va lua pe Jones imprumut pana in vara! Liverpool l-a mai adus si pe jucatorul lui Atletico, Maxi Rodriguez, pentru a intari echipa!

Rafa Benitez a fost implorat sa plece de fosta legenda a lui Liverpool, Graeme Souness, care vrea ca Kenny Dalglish sa-i ia locul spaniolului:

... Read more »
Views: 506 | Added by: admin | Date: 2010-01-19 | Comments (0)

Florin Costea ar putea deveni al treilea român din istoria lui Atletico Madrid, după Cosmin Contra şi Didi Prodan. Atacantul Universităţii e la un pas să semneze cu gruparea din Madrid, care s-a despărţit
recent de Maxi Rodriguez, transferat de Liverpool.

Dorit în Anglia de Fulham, Everton şi West Ham, transferul lui Costea a picat din cauză că atacantul român nu avea numărul necesar de apariţii în tricoul naţionalei pentru a se evolua în Insulă. Acum, impresarul jucătorului s-a reorientat spre Spania, şi susţine că Atletico este interesată de jucătorul oltean. Mutarea s-ar putea realiza în următoarele zile, anunţă Franjo Vranjkovic.

Views: 537 | Added by: admin | Date: 2010-01-19 | Comments (1)

Barcelona si-a luat revansa in fata Sevillei, dupa eliminarea din Cupa Spaniei, iar Balonul de Aur Messi a ajuns golul cu numarul 100 in tricoul blaugrana.

Barcelona lui Guardiola a incantat din nou cu un fotbal spectacol pe Camp Nou si a obtinut revansa mult dorita in fata Sev ... Read more »

Views: 540 | Added by: admin | Date: 2010-01-19 | Comments (1)

Ioan Andone nu a mai avut răbdare să aştepte un semn din partea oficialilor lui Dinamo şi a acceptat propunerea primită de la TSKA Sofia.
Ultima oară la Al Ahli, în Emiratele Arabe Unite, Andone a negociat în ultimele săptămîni preluarea postului de antrenor al lui Dinamo, însă nu a fost convins de propunerea pe care i-au făcut-o conducătorii din Ştefan cel Mare.

Tehnicianul va semna un acord valabil un an şi jumătate cu ŢSKA şi se va reîntîlni în capitala Bulgariei cu fostul căpitan al lui Dinamo, Florentin Petre, şi cu Daniel Pancu.

Astăzi vor fi puse la punct ultimele detalii contractuale şi programul echipei pentru parioada imediat următoare.
Views: 507 | Added by: admin | Date: 2010-01-19 | Comments (0)

« 1 2 3 »
Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024