Monday, 2024-05-06, 4:49 AM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » 2010 » January » 20 » VIDEO "Fiară" cu Steaua! Vasluiul îi fură un jucător echipei din Ghencea
2:26 PM
VIDEO "Fiară" cu Steaua! Vasluiul îi fură un jucător echipei din Ghencea

Dorit de Steaua, atacantul Carlo Costly este la un pas de FC Vaslui. Site-ul oficial al clubului polonez Belchatow, echipă unde jucătorul din Honduras evoluează în prezent, anunţă că acesta va veni în zilele următoare în România pentru negocieri. Costly se află în ultimile şase luni de contract şi are dreptul să semneze cu orice echipă, însă Porumboiu şi-l doreşte chiar din această iarnă şi este dispus să scoată 500.000 de EURO.

Jucătorul a fost dorit de Marius Lăcătuş, care a vrut să-l aducă şi la Steaua pe vremea când "Fiara" antrena echipa din Ghencea. Costly a reuşit să le ia ochii românilor după ce a reuşit să înscrie două goluri în trei minute într-un amical Steaua-GSK Belchatow 2-2, pe vremea când trupa din Ghencea era pregătită de Gică Hagi.

Ar fi al treilea transfer pe care echipa antrenată de Marius Lăcătuş l-ar face în această iarnă. Porumboiu a mai reuşit să-i aducă la Vaslui pe Lucian Sânmărtean şi pe Jivko Milanov, căpitanul naţionalei Bulgariei. 

Atacantul de 27 de ani are 38 de selecţii în echipa naţională a statului Honduras, pentru care a înscris de 14 ori. A mai jucat la Celaya, Morelia, şi CD Platenese. În 2007 a ajuns la Belchatow, echipă pentru care a evoluat în 52 de partide, reuşindă să marcheze 14 goluri. Are 1.90 m şi este un veritabil vârf de careu. Costly va merge cu naţionala sa la Mondialul din Africa de Sud, acolo unde va da piept în grupe cu Chile, Elveţia şi campioana europeană-Spania.


Views: 548 | Added by: admin | Rating: 3.0/1
Total comments: 2
2 Hester  
0
I'm so glad I found my sloiuton online.

1 admin  
0
Sper sa faca treaba buna la VAslui love love

Name *:
Email *:
Code *:
Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024