Friday, 2024-04-19, 1:58 PM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » 2010 » February » 2 » OFICIAL! CFR si-a luat adio de la Dubarbier: "Mult succes Seba!"
12:50 PM
OFICIAL! CFR si-a luat adio de la Dubarbier: "Mult succes Seba!"

Sebastian Dubarbier si-a luat adio oficial de la CFR Cluj. Jucatorul a semnat cu echipa aflata pe locul 9 in Ligue I, Lorinet.

"Acest transfer este ca o trambulina pentru cariera mea", a declarat Dubarbier.

Argentinianul isi va cunoaste noii coechipieri astazi, cand va participa si la cele doua antrenamente programate.

Oficialul liderului din Liga I nu a dorit sa dezvaluie suma pentru care Dubarbier va parasi Clujul, dar a afirmat ca nu va aduce un alt fotbalist pe postul sau, precizand ca antrenorul Andrea Mandorlini are destule variante pentru a-l inlocui.

"Nu are importanta suma pentru care a plecat Dubarbier. El este deja in Franta pentru a-si negocia contractul. A avut mai multe oferte, insa am considerat ca cea de la Lorient e cea mai buna pentru el si pentru club. Are cine sa-i ia locul in echipa, exista sase jucatori de valori apropiate care pot juca pe postul sau. Nu o sa mai transferam alti jucatori", a declarat Iuliu Muresan.

Sebastian Dubarbier a semnat cu CFR Cluj in urma cu doi ani, fiind transferat de la clubul argentinian Gimnasia La Plata. El a castigat un titlu de campion, doua Cupe ale Romaniei si o Supercupa in tricoul echipei clujene.

"Sebastian Dubarbier va evolua in tricoul echipei franceze Lorient Bretagne Sud, transferul de la CFR 1907 Cluj fiind finalizat in cursul zilei de Luni, 1 Februarie 2010!

 

Familia CFR 1907 Cluj ii multumeste lui Sebastian Dubarbier pentru evolutiile foarte bune si momentele frumoase pe care le-a adus fanilor visinii in perioada petrecuta in Gruia. Mult success in continuare, "Seba"!" este comunicatul oficial postat pe site-ul CFR-ului.
Views: 1346 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Eliza  
0
It was dark when I woke. This is a ray of snsuinhe.

Name *:
Email *:
Code *:
Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024