Thursday, 2024-04-18, 3:25 AM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » 2010 » February » 4 » Pepe Moreno: "M-am inteles pe loc cu Steaua! Iubesc aceasta echipa!"
10:37 AM
Pepe Moreno: "M-am inteles pe loc cu Steaua! Iubesc aceasta echipa!"

Columbianul Pepe Moreno anunta in ProSport ca a batut palma cu sefii Stelei intr-o secunda.

"Abia astept! Chiar acum mi-am facut bagajele si astept sa plec in orice moment. Chiar ieri marti seara m-a sunat presedintele Argaseala si ne-am inteles.

Nu ma intereseaza deloc conditiile impuse. Eu vreau sa joc la Steaua si atat, pentru ca iubesc Steaua. Nu ma intereseaza banii si imi doresc sa vin din nou in Romania." a declarat Pepe Moreno intr-un interviu acordat ProSport.

Totusi, Steaua l-a mai vrut pe Pepe si vara trecuta, insa transferul a picat neasteptat. Acum, jucatorul spune ca datele problemei sunt altele. "Sa se inteleaga America de Cali cu Independiente, clubul la care am fost imprumutat de ei. Trebuie sa plateasca 200.000 de euro drepturile federative catre cei de la America, iar eu sunt liber sa imi aleg ce echipa vreau. Si o vreau pe Steaua! Sper ca in doua-trei zile sa se rezolve acest transfer.

Nu imi e teama de nimic. Eu, chiar daca voi fi rezerva, voi munci si mai mult pentru a fi titular. Nu imi pasa daca voi incepe returul cu banca de rezerve.

Steaua este mult mai buna acum. Sigur ca si campionatul e cu totul altul, mai sunt inca cel putin patru echipe care se lupta pentru titlu, dar Steaua e cea mai puternica. Odata cu venirea mea, sper sa castigam campionatul si sa evoluam din nou in Champions League." a mai spus Moreno.

Views: 1230 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Aneisha  
0
Thanks for introducing a little rationality into this detbae.

Name *:
Email *:
Code *:
Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024