Thursday, 2024-03-28, 10:44 PM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » 2010 » January » 22 » Pleaca Mutu de la Fiorentina? La Nazione: "Agentii lui vor veni la Florenta cu mai multe oferte"
1:24 PM
Pleaca Mutu de la Fiorentina? La Nazione: "Agentii lui vor veni la Florenta cu mai multe oferte"

Mutu va negocia cu oficialii Fiorentinei o posibila prelungire a contractului sau cu gruparea Viola, saptamana viitoare, atunci cand impresario lui vor veni la Florenta, informeaza cotidianul La Nazione.

"Marti sau cel mai tarziu miercuri, agentii lui Mutu vor veni in Italia. Vor merge la Florenta, la sediul clubului Fiorentina. Scopul acestei vizite este sa discute cu Fiorentina o reinnoire a acordului atacantului roman, contract ce e valabil pana in iunie 2012. Fratii Becali vor incerca, insa pe moment Fiorentina nu pare sa arate acel tip de raspuns prin care Corvino sa aiba intentia de a accepta o prelungire a unui contract care e deja destul de lung. S-ar putea profila astfel scenariul unei amanari a acestor negocieri, probabil la o data mult mai indepartata decat dorintele exprimate de fratii Becali. In acest caz este probabil ca reprezentantii lui Mutu sa alega sa faca urmatoarea miscare si sa puna pe masa Fiorentinei una sau mai multe oferte venite pentru clientul lor", noteaza sursa citata.

Cotidianul La Nazione a completat ca Fiorentina ar putea decide, daca nu se ajunge la un acord asupra unei eventuale prelungiri a contractului lui Adrian Mutu, sa evalueze posibilitatea unei cedari a jucatorului roman doar la finele acestui an competitional:

"In fapt, lasand la o parte problema prelungirii contractului, este mult mai usor sa ne imaginam o separare, in iunie, intre atacantul roman si Fiorentina. Clubul din Florenta ar putea decide sa evalueze posibilitatea de a-l lasa pe jucator sa castige mai mult la o echipa din prima liga rusa sau engleza, dar sa nu se lipseasca acum, adica in aceasta perioada de mercato din ianuarie, de evolutiile jucatorului roman, care in acest inceput de an s-a dovedit a fi in mare forma".

Views: 1036 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Kairii  
0
Knocked my socks off with knwleodge!

Name *:
Email *:
Code *:
Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024