Monday, 2024-05-06, 9:12 AM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » 2010 » January » 19 » Trică îl face "praf" pe Florentin Petre: "E un pitic pervers!"
6:20 PM
Trică îl face "praf" pe Florentin Petre: "E un pitic pervers!"

După ce fostul impresar Giovani Becali a spus aseară că Eugen Trică (foto) ar fi fost în stare să meargă şi ca translator la ŢSKA Sofia, mijlocaşul Craiovei a replicat dur.

-Eugen, ai stârnit o mare furtună…
-Am fost sunat de patronii de la ŢSKA Sofia, care m-au întrebat dacă pot să le recomand un alt antrenor dacă nu s-ar înţelege cu Andone. Atunci le-am zis de Trombetta, cu care am lucrat la Cluj, şi le-am spus că el îi poate ajuta să câştige campionatul. Eram dispus să vin eu cu el la Sofia şi să le traduc.

-Şi cu Pancu şi Florentin Petre care a fost situaţia?

-Eu am dat un interviu în presa din Bulgaria, dar totul a fost în spirit de glumă. Am fost întrebat dacă mai pot să joc la ŢSKA şi le-am spus bulgarilor, glumind, că îi au deja pe Petre şi pe Pancu, care au peste 30 de ani. Dacă aş veni şi eu, am face un cimitir de elefanţi. După, i-am sunat şi pe ei doi să le spun de interviu şi de glumă.

-Atunci de unde scandalul?
-Giovani a fost îmbârligat de Florentin Petre, care, începând de astăzi, nu mai este prietenul meu. Mi-a demonstrat că este un pitic pervers. Cum să mă duc translator? Ce, am uitat să joc fotbal? Mai mult ca sigur a aflat că am zis de Trombetta şi l-a enervat acest lucru. Am vorbit cu nea Ando şi i-am explicat şi dânsului situaţia. Sunt sigur că Giovani a fost influenţat de piticul pervers.

Views: 558 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024