Wednesday, 2024-05-01, 11:20 AM
My site
 
Meniu Live-Sports

Logheaza-te

Cauta

Main » 2010 » February » 04

Desi nu a castigat titlul si nu a mai reusit performante notabile in Europa, Rapid a vandut cel mai bine in ultimii ani. 12.4 milioane de euro a bagat in buzunar Copos, cat Steaua si Dinamo la un loc!

Transferul lui Ionita la Koln pe 2,5 milioane de euro a uimit Romania, mai ales ca pe timp de criza Liga I face tranzactii ce tin de cateva sute de mii de euro. Totusi, George Copos este artist cand vine vorba de transferuri pe bani grei. El a are un trecut impresionant in acest domeniu si este cel mai bun patron de la noi cand vine vorba de negocieri.

Copos a inceput in 2002 sa dea lovitura, cand l-a dat pe Pancu la Besiktas pe 2 milioane de euro. A urmat apoi Bratu la Galatasaray, tot pe 2 milioane, insa acest transfer i-a creat probleme sefului din Giulesti, acesta fiind si acum investiga ... Read more »

Views: 1380 | Added by: admin | Date: 2010-02-04 | Comments (0)

Columbianul Pepe Moreno anunta in ProSport ca a batut palma cu sefii Stelei intr-o secunda.

"Abia astept! Chiar acum mi-am facut bagajele si astept sa plec in orice moment. Chiar ieri marti seara m-a sunat presedintele Argaseala si ne-am inteles.

Nu ma intereseaza deloc conditiile impuse. Eu vreau sa joc la Steaua si atat, pentru ca iubesc Steaua. Nu ma intereseaza banii si imi doresc sa vin din nou in Romania." a declarat Pepe Moreno intr-un interviu acordat ProSport.

Totusi, Steaua l-a mai vrut pe Pepe si vara trecuta, insa transferul a picat neasteptat. Acum, jucatorul spune ca datele problemei sunt altele. "Sa se inteleaga America de Cali cu Independiente, clubul la care am fost imprum ... Read more »

Views: 1232 | Added by: admin | Date: 2010-02-04 | Comments (1)

Chestionar
Cine crezi ca va castiga titlul in Liga I in sezonul 2009-2010 ?
Total of answers: 53

Chat Online

Parteneri
Livescore.in

Stiri

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024